Invitat de marcă la Conferinţa “Clusterele – Modele inedite de business” (P)

33


clustere
Marek Przeor, director al Sectorului de Dezvoltare Inteligentă, din cadrul Departamentului pentru Politici Regionale a Comisiei Europene, va fi oaspetele de marcă al Conferinţei “Clusterele- Modele inedite de business”, ce va avea loc la Cluj-Napoca, în 4-5 iunie 2015.

Marek Przeor este specialist în domeniul financiar-bancar, relații economice și politici internaționale. Deţine un MBA acordat de consorţul universităţilor din Varşovia şi Bruxelles. Marek Przeor s-a alăturat Comisiei Europene în ianuarie 2004, ca ofițer de politici din cadrul DG ENTR. Din 2009 activează în cadrul Comisiei Europene la DG Regio.

Comisarul european Corina Creţu nu va mai putea ajunge la Cluj-Napoca pentru a fi prezentă la Conferinţa Clusterelor, dar a transmis organizatorilor că îşi manifestă în continuare tot sprijinul prentru clusterele din Cluj şi Romania.

“Clusterele – Modele inedite de business” este organizat la Cluj-Napoca de AgroTransilvania Cluster, Cluster Mobilier Transilvan, iTechSylvania Cluster și Cluj IT, în colaborare cu Asociaţia Clusterelor din România “CLUSTERO”.

Conferinţa va avea secțiuni dedicate domeniilor agroindustrial, mobilier, IT şi lifestyle. Printre temele de discuţii se află rolul clusterelor în generarea unor modele inovative de business, finanţarea mediului de afaceri şi produsele de finanţare dedicate clustrelor, transferul tehnologic – oportunitate de dezvoltare a afacerii, dar şi clusterele – poartă spre export etc.

Aceasta este cea de-a patra conferinţă a clusterelor din România. Ea va avea loc la USAMV Cluj şi la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.

Partenerii evenimentului: Comisia Europeană, Enterprise Europe Network, Consiliul Judeţean Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Institutul de Cercetări pentru Instrumentaţie Analitică – ICIA, Centrul de Transfer Tehnologic, ITech Transilvania şi Banca Transilvania.

Evenimentul se află sub patronajul Ministerului Fondurilor Europene şi al Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului.

Mai multe informaţii despre invitaţi, teme de discuţii şi parteneri puteţi afla de pe site-ul conferinţei, romaniaclusters.eu.

Citește și

Cmentariile sunt închise