Inundații: Oi salvate cu bărcile de la înec! (UPDATE)

O operațiune de salvare cu bărcile a 200 de oi rămase blocate pe un teren, după ce s-a revărsat Crişul Alb, a avut loc pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, citat de AGERPRES.

Misiunea de salvare a oilor s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore pe un teren viran din apropierea oraşului Sebiş, inundat în urma revărsării râului.

„Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate, aproximativ 300 mp, apa având adâncimea de aproximativ 1,5 metri”, a transmis ISU aproape de miezul nopții.

La ora transmiterii informațiilor, 38 din cele 200 de oi fuseseră salvate de pompierii arădeni, cu ajutorul a două bărci, iar operațiunile se aflau în plină desfășurare, urmând să fie suplimentate forțele de intervenție.

UPDATE: „După mai bine de 10 ore de muncă susţinută a pompierilor militari arădeni, intervenţia fiind îngreunată de condiţiile meteorologice nefavorabile, aceştia au evacuat în siguranţă 212 oi. Misiunea s-a încheiat cu succes în această dimineaţă, la ora 05,45”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Sursa foto: ISU Arad

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole