Internat la terapie intensivă de două luni, actorul a început să îşi mişte mâinile. Vezi aici ce dietă minune a folosit Anca Pandrea pentru a-l pune pe picioare pe Iurie Darie!

10

Anca Pandrea a dezvăluit zilele trecute, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cancan.ro, că Iurie Darie a început să dea primele semne de însănătoşire. Schimbarea a fost sesizată la aproape şase săptămâni de când actriţa a introdus în alimentaţia partenerului ei o serie de cockteil-uri naturale, care s-au dovedit a fi miraculoase. 

Pentru că ştie ce înseamnă suferinţa, dar şI chinul celor care au grijă de persoanele aflate pe patul de spital, Anca Pandrea a decis să împărtăşească şI altora reţeta sa. „Dimineaţă îi fac un suc natural din sfeclă, măr, morcov şI ţelină. 

Iau fructele şI legumele şI le bag la storcător. Sucul trebuie consumat imediat după ce a fost obţinut, aşa că, mi-am dus la spital, în camera infirmierelor, un storcător de fructe şI un robot de bucătărie. Peste zi, îi dau trei pahare dintr-un o cocktail, o combinaţie de suc de grapefruit şi portocală în care adaug miere naturală, orz verde, noni de tahiti ( n.r. suc natural care conţine aminoacizi naturali, vitamina C şi bioflavonoizi, căruia I se spune popular „marele vindecator al naturii”)şI polen. Recomand trei pahare în fiecare zi. Eu aşa l-am pus pe Iura pe picioare. Suc asta este întăritor şi extrem de energizant.

Citește și

Cmentariile sunt închise