Întâlnire nedorită în trafic – Mirela în mașină, Joiana pe capotă

Șoferii din județul Botoșani s-au trezit cu o surpriză neplăcută în timp ce mergeau liniștiți spre muncă. La un moment dat, traficul s-a blocat din cauza văcarilor care și-au scos vacile la plimbare pe drumurile publice. Indignarea șoferilor dar și claxonarea continuă nu le-a eliberat mai rapid drumul. Însă, cel mai mult a avut de suferit un consilier din zonă, Mirela Saucă care s-a trezit cu o vacă pe capota mașinii, conform publicației botoșaninews.

„Dimineața, la 7 seara, pe la orele 19:20 probabil v-ați întâlnit cu vacile care circulă la cireadă de la un capăt la altul al localităților care circulă pe un drum județean. Într-un caz fericit, te deplasezi cu un kilometru pe oră în spatele vacilor, dar de foarte multe ori se întâmplă ca șoferii nervoși să claxoneze și să se certe cu văcarii. În astfel de momente, se creează un vacarm, iar mulți dintre șoferi se aleg cu oglinda smulsă, cu tabla îndoită, cu parbrizul crăpat sau, într-o situație și mai neplăcută, te trezești cu o vacă pe mașină cum am pățit eu”, a spus revoltată Mirela Saucă pentru botoșaninews. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole