Întâlnire între membrii Confederației Asociațiilor Țărănești, la Clubul Țăranului

 

muzeultaranului22

Joi, 4 aprilie 2013, de la ora 11.30, la Clubul Țăranului (Muzeul Național al Țăranului Român, București) se va desfășura primul for național reprezentativ pentru fermele mici și gospodăriile țărănești din România.

 

Vor participa lideri ai organizațiilor țărănești din țară și reprezentanți ai agențiilor guvernamentale din domeniul agriculturii,  Forul național al agricultorilor a fost înființat recent, la inițiativa mai multor organizații din țară și se numește Confederația Asociațiilor Țărănești din România – CATAR. Aceasta a fost creată pentru a-i susține și a-i sprijini pe fermierii din România și, nu în ultimul rând, pentru a-i ajuta să își promoveze produsele pe piața actuală.

 

“Nouă ne este clar că, într-o lume din ce în ce mai angoasată de siguranța alimentară, trebuie restabilite legăturile directe dintre consumatori și producători, dintre cel care cumpără lapte, carne sau ouă pentru a-și hrăni sănătos familia și cel care le produce”, au precizat printr-un comunicat de presă inițiatorii proiectului.

 

 

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult