Intalnire de gradul zero! Oros discuta cu sefii PRO AGRO, APPR si LAPAR

Întâlnire esențială pentru fermierii români, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale! Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat pe pagina sa de Facebook că se va întâlni astăzi, 17 februarie, cu reprezentanți ai Federației Naționale PRO AGRO, ai Asociației Producătorilor de Porumb din România (APPR) și ai Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR).

Întâlnirea de lucru dintre ministrul Agriculturii și reprezentanții celor trei structuri, cele mai reprezentative asociații și federații din sectorul agricol românesc, va avea loc începând cu ora 15:00.

Tot astăzi, începând cu ora 13:00, ministrului Adrian Oros are pe agenda de lucru un alt subiect arzător pentru crescătorii de animale din românia, și anume reorganizarea Agenției Naționale pentru Zootehnie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult