Întâlnire a ministrului Agriculturii cu membrii Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu

irimescu_carneAchim Irimescu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a vizitat în 11 martie 2016 fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacău, unde se produc salamuri și alte specialități crud uscate din carne de pui, porc, oaie și vită. Vizita a avut loc ca urmare a obținerii denumirii de indicație geografică protejată pentru produsul ‘Salam de Sibiu’, de către Asociația Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), după 20 de zile de la înregistrarea acestuia ca indicație geografică protejată în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, respectiv din data de 19.02.2016.
‘Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici și să-i felicit personal pe toți acești producători ale căror produse au atins excelența. Îi felicit din nou pe membrii Asociației producătorilor de Salam de Sibiu care au aplicat si au obținut înregistrarea ca produs de Indicație Geografică Protejată (IGP) și-i asigur, ca și pană acum, de întregul meu sprijin! Vă îndemn să nu vă opriți aici, să identificați și alte produse pentru care să aplicați pentru a obține protecția la nivel european și vă asigur de totala deschidere și implicare a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și a Reprezentanței Permanente a României la U.E.’, a afirmat ministrul Achim Irimescu.
La eveniment au luat parte toți membrii Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), ce reunește cei mai relevanți producători de Salam de Sibiu din Romania.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole