Îngrășămintele cu eliberare controlată de la Ekote – rentabilitate și producție crescute, mediu protejat

 Îngrășămintele Ekote oferă tuturor fermierilor soluții sigure și fiabile deoarece folosirea unui îngrășământ mineral (CRF) cu eliberare controlată reduce considerabil impactul asupra mediului: substanțele nutritive sunt eliberate lent, într-un anumit timp care corespunde nevoilor exacte ale culturii. 

Compania Patryon Fertilizer S.R.L, este distribuitor de produse chimice. Este recunoscut faptul că Patryon s-a axat, în special, pe fertilizantii pentru agricultură și pe îngrășămintele certificate Bio, dar compania nu a neglijat nici input-urile, astfel, Patryon oferă toată gama de input-uri necesară culturilor din agricultură. Patryon Fertilizer este distribuitor și reprezentant al Ekompany, un important producător olandez care la rândul sau este parte integrantă a grupului Kingenta – liderul mondial în acest domeniu.

Și cum valoarea unei societăți este dată, în primul rând, de oamenii săi, echipa de profesioniști de la Patryon Fertilizer este în permanență conectată la cele mai noi cunoștințe din domeniul chimic, agricol și horticol. Cu zeci de ani de experiență în proiectarea, producerea și furnizarea îngrășămintelor de specialitate, angajații Patryon oferă fermierilor consultanță profesională și cele mai bune soluții pentru culturile lor.

Ekote

Patryon Fertilizer importă îngrășăminte inteligente, de înaltă calitate, cu eliberare controlată, care sunt atât avansate tehnologic, cât și economice pentru o utilizare mai largă în agricultură și horticultură.

 

Gama complete de fertilizanți, pentru toate categoriile de culturi și plante

 

 Îngrășămintele Ekote oferă soluții sigure și fiabile, specifice pentru fertilizarea unei game largi de culturi și plante, astfel pot fi aplicate plantelor ornamentale, fructelor, legumelor, dar și în segmente largi de agricultură și plantații.Ekote

 

Cu Ekote iarba e mai verde!

Îngrășămintele Ekote sunt dedicate fertilizării unei game largi de culturi și plante care, vor crește mai verde și mai bine. Ekote oferă soluții specifice care ajută crescătorii să își mărească producția și rentabilitatea, reducând în același timp impactul asupra mediului.

  • Culturi agricole: ingrășăminte cu eliberare controlată pentru utilizare în agricultură
  • Legume: ingrășăminte cu eliberare controlată pentru cultivarea legumelor
  • Pomi fructiferi: ingrășăminte cu eliberare controlată pentru cultivarea fructelor
  • Plante ornamentale: ingrășăminte cu eliberare controlată pentru copaci, plante și flori

Reducerea pierderii de nutrienți. Volatilizarea mineralelor în mediu este evitată

Folosirea unui îngrășământ mineral (CRF) cu eliberare controlată reduce considerabil impactul asupra mediului, deoarece substanțele nutritive sunt eliberate lent într-un anumit tip de timp care corespunde nevoilor exacte ale culturii. Ca urmare, plantele sunt capabile să capteze toate substanțele nutritive eliberate și orice evacuare sau volatilizare a mineralelor în mediu este practic evitată.

Producție durabilă și sustenabilă. Acoperirea cu polimeri organic, din surse regenerabile

Patryon Fertilizer a dezvoltat acoperirea cu polimeri organici: un proces patentat de acoperire care este sigur, consistent, cu o eficiență energetică mai mare decât cele utilizate pentru a produce îngrășăminte acoperite convențional. Acoperirea cu polimeri organici folosită în îngrășământ este realizată din surse regenerabile, ceea ce reduce foarte mult impactul pe care procesele de producție îl au asupra mediului.

Reducerea deșeurilor în lanțul valoric. Îngrășăminte organice Greena, certificate Bio

De la energia folosită în timpul producției, la tipul de ambalaj ales, până la metodele de transport folosite, compania încearcă să reducă impactul asupra mediului. În comparație cu îngrășămintele convenționale, este necesar un volum mai mic de Ekote pentru a obține aceleași rezultate sau rezultate mai bune, ceea ce contribuie la reducerea amprentei de CO2 pe întreg lanțul valoric.

Îngrășămintele EKOTE

Ekote

 

Îngrășământ cu N echilibrat cu Bor pentru porumb

Ekote Agricultur Maize N + B este un îngrășământ cu N adaptat porumbului. Faza de azot ridicată este acoperită cu 30% și se eliberează treptat timp de 3 până la 4 luni. Acoperirea asigură faptul că rămâne suficientă cantitate de azot pentru perioada de creștere după etapă de a 6-a frunză (aproximativ de la mijlocul lunii iunie), deoarece planta consumă din acel moment aproximativ 80% din necesarul lui N. Nutrienții adăugați, cum ar fi calciu, bor și sulf promovează absorbția nutrienților și previne lipsa acestora.

Îngrășământ cu niveluri ridicate de N și S

Acest îngrășământ eficient cu eliberare controlată de azot și sulf este foarte potrivit pentru fertilizarea mai multor culturi agricole cum ar fi porumb, grâu și cartofi. Perioada de lucru a acestui îngrășământ este de 3 luni (la 21 ° C). Conținutul de azot acoperit (34%) oferă un control controlat eliberarea de nutrienți care este adaptată exact nevoilor plantei. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea azotului este absorbit numai de la 6 săptămâni după însămânțare. Furnizarea de sulf este importantă pentru sinteză proteinelor și îmbunătățește potențialul de producție al culturilor.

Ekote Agriculture Maize NP + B

Nutriție echilibrată (NP + B) pentru porumb

Ekote Agriculture Maize NP + B este un îngrășământ NP adaptat porumbului. Faza de azot ridicată este acoperită cu 33% și este eliberată treptat pentru 3 până la 4 luni. Acoperirea asigură că suficientă cantitate de azot rămâne în perioada de creștere după etapă a 6-a frunză (aproximativ de la jumătatea lunii iunie), deoarece din acel moment se realizează aproximativ 80% din absorbția de N. Fracțiunea mare de fosfat este importantă pentru porumbul pe soluri cu un conținut scăzut de P sau din motive în care fosfatul este puternic blocat și, prin urmare, nu este disponibil pentru plantă. Substanțele nutritive adăugate, cum ar fi borul și sulful, promovează absorbția nutrienților și previn lipsurile.

Ekote Agriculture 857

Formula echilibrată cu magneziu suplimentar

Această formulă compusă bine echilibrată oferă o fertilizare avansată cu eliberare controlată pentru culturi agricole cultivate pe câmp. NPK Mineralele sunt încapsulate într-un strat polimer de încredere și ecologic, care asigură o eliberare predictivă a nutrienților de până la 3 luni. Magneziul adăugat promovează dezvoltarea sănătoasă a plantelor și creșterea optimă fără deficiențe. Acest îngrășământ poate fi folosit pentru culturi cum ar fi porumb, cartofi, grâu și floarea-soarelui. Înainte de aplicare, consultați distribuitorul local sau reprezentantul Ekompany pentru un plan de fertilizare detaliat, adaptat condițiilor locale.

Ekote Agriculture 463

Îngrășământ complet cu conținut ridicat de P

Această formulă compusă bine echilibrată, cu un conținut ridicat de P, oferă o fertilizare avansată cu eliberare controlată pentru culturi agricole cultivate în câmp Mineralele NPK sunt încapsulate într-un strat polimer de încredere și ecologic, care asigură o eliberare predictivă a nutriențilorpână la 3 luni. Magneziul adăugat promovează dezvoltarea sănătoasă a plantelor și creșterea optimă fără deficiențe. Aceste îngrășăminte pot fi utilizate pentru culturi cum ar fi porumb, cartofi, grâu și floarea-soarelui. Înainte de aplicare, vă rugăm să consultați distribuitorul local sau reprezentantul Ekompany pentru un plan de fertilizare detaliat, adaptat condițiilor locale.

Ekote Agriculture Maize NP + B

Îngrășământ cu N, cu fosfor și bor pentru culturi agricole

Ekote Agriculture Maize NP + B este un îngrășământ cu N adaptat culturilor agricole cum ar fi porumbull. Conținutul ridicat de azot este în proporție de 33% acoperit și eliberat treptat timp de 3 până la 4 luni. Pentru porumb, stratul de acoperire asigură faptul că suficientă cantitate de azot rămâne disponibilă pentru perioadă de creștere după faza a 6-a frunză (aproximativ de la jumătatea lunii iunie), deoarece plantă din acel moment consumă aproximativ 80% din nevoia lui N. Substanțele nutritive adăugate, cum ar fi borul și sulful, promovează absorbția nutrienților și previn lipsurile.

Ekote Vegetables

Ekote Legume Fast N (3). Îngrășăminte cu eliberare controlată cu azot pentru culturi de câmp deschisEkote

Ekote Legume Fast N (3) oferă un amestec de N acoperit cu azot neacoperit pentru o aplicare universală de bază a culturilor cultivate pe câmp. O acoperire polimerică sigură, asigură o alimentare regulată și neîntreruptă a nutrienților de până la 3 luni și evită pierderea nutrienților. În același timp azotul neacoperit este disponibil direct pentru absorbția plantelor. Această formulă este potrivită pentru aplicare la începutul creșterii ,perioada în care necesitățile de absorbție a N sunt ridicate.

Ekote Fruit

Ekote Fruit Hi Start (2-3). Îngrășăminte complete pentru diferite soiuri de fructeEkote

Ekote Fruit Hi Start (2-3) este un îngrășământ de bază NPK cu un pachet complet de oligoelemente potrivite pentru varietățile de fructe cultivate pe câmp. 40% din azot este neacoperit, ceea ce îl face imediat disponibil pentru absorbție și oferă un suport rapid pentru nutrienți în timpul perioadei de creștere rapidă. În același timp, acoperirea polimerică sigură asigură o eliberare controlată și continuă a nutrienților de până la 3 luni, protejând în același timp sistemele rădăcinilor de la ardere. Magneziul adăugaț promovează fotosinteză și formarea de clorofilă, în timp ce suplimentul de oligoelemente contribuie la dezvoltarea optimă a rădăcinilor și la creșterea plantelor. În plus,crește rezistența naturală a plantelor împotriva stresului și a factorilor producători de boli.

                                 Ekote Ornamentals

Ekote

Ekote Ornamentals Optima (6). Ingrasaminte cu eliberare controlata pentru plante și flori în ghivece

Ekote Ornamentals Optima (6) este o îngrășăminte cu eliberare controlată, care este potrivit pentru o mare varietate de culturi de pepiniere. N, P și K fiind acoperite complet. Doar o mică parte din magneziu este neacoperită, disponibilă direct pentru preluarea de către plante. Adaugarea de magneziu promovează activitatea fotosintetică și formarea de clorofilă, în timp ce oligoelementele suplimentare contribuie la dezvoltarea optimă a rădăcinilor și creșterea plantelor. În plus, este promovată rezistența naturală a plantelor împotriva factorilor de stres și a bolilor. Produsul de acoperire polimerica de încredere al Ekote protejează rădăcinile și asigură eliberarea susținută a nutrienților pentru o perioadă de până la 6 luni.

Ekote Sport & Green

Ekote Sport&Green Mini 21-07-14 +2MgO (3-4M). Îngrășământ complet cu acizi humici, pentru aplicații de vară

Ekote Sport & Green Mini este special conceput pentru utilizarea pe terenuri profesioniste de golf și terenuri de fotbal. Eliberarea controlată a îngrășământului cu mini-granule fine garantează o distribuție mai eficientă și mai echilibrată a îngrășămintelor și o eliberare continuă a mineralelor pentruo perioada de până la 4 luni. Acizii organici huminici stimulează viața solului și stimuleaza dezvoltarea zonei radacinilor. Magneziu stimulează fotosinteza și ajută la obținerea gazonului luxuriant, verde. Ekote oferă toate ingredientele necesare pentru gazonul sănătos și compact pe tot parcursul sezonului.

Ingrasamintele Bio, Grena, Italia

Pentru cultura ecologica Patryon Fertilizer pune la dispozitia fermierilor ingrasaminte certificate Bio, atat solide cat si lichide, ale companiei Grena SRL. Italia. Greena produce ingrasaminte certificate ecologic, ce au ca matrice structurala poliaminele, lucru ce permit acestora sa fie absorbite imediat dupa aplicare si cu un efect deosebit asupra evolutiei culturilor.Ekote

Folosirea unui îngrășământ mineral (CRF) cu eliberare controlată reduce considerabil impactul asupra mediului, deoarece substanțele nutritive sunt eliberate lent într-un anumit tip de timp care corespunde nevoilor exacte ale culturii. este destinat aplicării cu fertilizare foliară și irigare cu îngrășăminte;  pH – ul este pH7 ideal. Acest lucru face posibilă realizarea unor cantități mici de aplicare (cea mai bună modalitate de a obține beneficiile IDROGRENA). Nu provoacă fitotoxicitate și alte acumulări, asigurând astfel un tratament mai dinamic al culturilor și un nivel de echilibru constant și echilibrat în întreaga perioadă de vegetație a plantei.

FERTIGRENA 7.5.12 (4 MgO) este un îngrășământ organo-mineral ideal pentru fertilizarea încrucișată (plante din livezi și vii, în pre-însămânțare). Ca organo-mineral, FERTIGRENA 7.5.12 (MgO 4) este constituită prin unirea matricele organice de inalta calitate (proteine, aminoacizi, humic și acizi fulvici derivați din hidroliza termică), care promovează dezvoltarea rădăcinii plantelor. În plus, este facilitată absorbția nutrienților conținute în îngrășământ și sol. FERTIGRENA 7.5.12 (MgO 4) promovează și contribuie la menținerea vitalității florei microbiene și fauna solului. Oligoelementelor poate juca o acțiune de catalizator al proceselor fiziologice la plante, permițând pentru a compensa orice deficiențe.

Procentul de azot total este armonizată într-o prezență graduală a azotului amoniacal și organic, și împreună cu prezența de potasiu, într-o formă foarte solubilă, favorizează formarea de zaharuri și sunt, prin urmare, de o importanță fundamentală în obținerea unor producții de înaltă calitate. Magneziu în FERTIGRENA 7.5.12 (MgO 4) ajută la prevenirea deficiențelor nutriționale ale culturilor și asigură procese fiziologice mai bune.

Grena LIFE 4.6.10 s (2 MgO). Organic-mineral eco-fertilizator permisă în agricultura ecologică

MATRIX GRENA organic este unic, deoarece bogat in aminoacizi levorotatori (14-56% în 100 kg OS), inclusiv acizi humici și fulvici, acizi carboxilici (de ex. EDTA) și amine organice, care posedă o excelentă acțiune bio-stimulare.

GRENA LIFE se obține prin reacția dintre matrice și minerale organice materiale: fosfat natural moale, sulfat de potasiu și dolomită – toate sunt permise în agricultura ecologică. Alocarea echilibrată a azotului organic, fosfor și potasiu, face GRENA LIFE un produs excelent pentru întreținerea peluze și grădini în perioada de toamnă-iarnă. Prezența magneziului mineral activează aminoacizii din organic GRENA MATRIX, sprijinind astfel creșterea plantelor și creșterea gustului fructelor, în timp ce simultan construirea apararea planta.

GRENA LIFE este disponibil în micro-pelete (2 mm). Dimensiunea mică face pentru o distribuție omogenă de impact vizual redus, o caracteristică importantă a fost GRENA LIFE pentru a fi utilizate pe peluze ornamentale și terenuri de sport. Garantat, complet lipsite de semințe de buruieni, bacterii coliforme, antibiotice, agenți patogeni.

GRENA MICRO ULTRA: s-a născut la o distribuție a solurilor care nu sunt supuse prelucrării ulterioare, cum ar fi vii și livezi de iarbă, formularea mieropelete permite azotul organic natural să fie ușor accesibile pentru nutriția plantelor cu un timp de mineralizare rapidă; Din acest motiv, este de asemenea ideal în cazul fertilizării ultimul minut. GRENA ULTRA MICRO satisface nevoia unui impact asupra mediului mai scăzut, cu o reducere semnificativă a dozelor pot fi obținute prin prezența naturală a aminoacizilor și acizilor humici și fulvici care facilitează asimilarea nutrienților. Prezența calciului îmbunătățește calitatea organoleptică a țesuturilor vegetale, după creșterea prospețime și durata de viață a fructului. În viile, promovează dezvoltarea de internoduri regulate și o creștere netă a gradului final de Babo.

GRENA SUPERferro + S este recomandat pentru fertilizarea de bază a culturilor care necesită intervenții pe mai multe niveluri: cloroza și prezența excesivă a calcarului sunt două cazuri în care este important să se intervină cu GRENA SUPERferro + S fapt care joacă o acțiune corectivă excelentă împotriva solurile alcaline echilibrarea pH-ul solului, contribuind astfel să aducă asimileze compusul humat-feric. Acesta este generat prin Fier făcut asimilat de substanțe siderofore și interacțiunea cu Grena Matrix bazate pe acizi humici și fulvici și aminoacizi, unde acestea din urmă au sarcina de a trece la rădăcinile compusului însuși. GRENA SUPERferro + S asigură un aport mare de compuși organici, care promovează o îmbunătățire generală a fertilității solului și o continuă disponibilitate de nutrienți esențiali.

DROGRENA ENERGY este un biostimulator organic fluid cu poliamine (2-PHE și spermină), îmbogățite cu microelemente mezo- și IDROGRENA ENERGIE este rodul colaborării dintre GRENA și Tradecorp International, lider portughez companie în producția de micronutrienți chelate.
Aceasta reprezintă un produs inovativ, în care aminele organice exercită o putere de complexare în raport cu fier (Fe), calciu (Ca) și zincul (Zn) promovează activarea lor, care se află la baza bunăstării plantelor. Prezența calciului (EDTA) 1% îmbunătățește rezistența și productivitatea plantelor.

Pentru toate detaliile, intrati pe site-ul companiei: https://www.patryonfertilizer.ro/

 

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole