ÎNGRĂȘĂMÂNT OLTENESC

46

Sunt nenumarate exemple in care romanii dau dovada ca se descurca ajutati doar de familie. Iar cand la mijloc este si o idee geniala atunci, vorba englezului nefermier “ doar cerul este limita”.

Izbiceni, undeva in judetul Olt. Cu doi ani in urma niste olteni, tata si fiu s-au dus la Geneva cu o inventie de-a lor-un ingrasamint natural lichid, complex si concentrat. De emotie, din incurcatura sau din cate si mai cate motive, oltenii din povestea noastra au gresit Congresul, ca sa zic asa. Au ajuns cu ingrasamintul lor la o intalnire a medicilor. Acolo, doctorii, oameni amabili, le-au spus unde era de fapt targul de inventii pe care-l cautau. L-au gasit, i-au lasat pe straini cu gura cascata si s-au intors acasa cu argintul oferit de elvetieni.

Dobre Putinelu este inventatorul licorii magice pentru pamint. Si declara sincer ca a creat acest produs pentru a manca mai sanatos si pentru a trai mai bine. Despre produsul sau spune ca este un amestec de dejectii de la animale pus in recipient cu apa si lasat la macerat trei zile pana cand solutia capata o culoare ciocolatie. Mai multe nu spune e secret de serviciu.

Citește și

Cmentariile sunt închise