Începe Târgul Național al Mierii, pe Platforma Apicolă Băneasa

miere_bunTârgul Național al Mierii – un eveniment dedicat consumatorilor de produse apicole – va reuni la actuala ediție 115 apicultori din toate colțurile țării, acesta fiind organizat, în perioada 1 – 3 aprilie 2016, pe Platforma Apicolă Băneasa de către Asociația Crescătorilor de Albine din România (ACA), singura entitate de profil cu acoperire națională.
Expozanții prezenți vor etala o gamă extrem de diversificată, de la diverse sortimente de miere și produse apicole obținute direct din stupină până la produse condiționate sau alte preparate derivate— suplimente nutritive, medicamente, cosmetice.
De asemenea, de acest târg vor putea beneficia și apicultorii, deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora — stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate.
Apicultorii români sunt optimiști în privința producției de miere din acest an, chiar dacă în unele zone din țară temperaturile au fost destul de scăzute, în această perioadă, mizând pe o producție de cel puțin 80% din media anuală de 22.000 — 24.000 de tone, potrivit reprezentanților Asociației Crescătorilor de Albine din România (ACA). (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole