Incendiu la o fermă de bovine! Pompierii au salvat 60 de vaci

Forțe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” au intervenit în noaptea de joi spre vineri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fermă de bovine din judeţul Satu Mare, informează AGERPRES.

Potrivit reprezentanților ISU, în jurul orei 24.00, Punctul de lucru Tăşnad a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, fiind alocate de urgenţă patru autospeciale de stingere cu apă şi spuma, încadrate de un ofiţer şi 12 subofiţeri.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui şir de fânare pe o suprafaţă de aproximativ 1.600 m pătraţi, unde erau depozitaţi în jur de 1.500 de baloţi de paie. Concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului, pompierii au intervenit şi la limitarea propagării acestuia la grajdul de bovine aflat în apropiere, salvând astfel aproximativ 60 de capete de vaci”, precizează reprezentanții ISU „Someș”.

Echipajele militare acţionează în continuare pentru stingerea focarelor ce ard mocnit, iar cauza probabilă de producere a incendiului se află în curs de stabilire.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole