INCA O LOVITURA PENTRU MAFIA PESTICIDELOR

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fac joi dimineaţă cinci percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, urmând să pună în aplicare trei mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul comerţului cu peşte şi produse din peşte.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 2014 – 2015, reprezentanţii unei societăţi comerciale au înregistrat în evidenţa contabilă şi au declarat organelor competente achiziţii fictive de produse piscicole, în valoare de aproximativ 6.000.000 de lei, documentele justificative fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi cu comportament de tip „fantomă””, anunţă poliţia.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat la acest moment este de 2.000.000 lei.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul inspectorilor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti.C

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole