IN LIPSA ABATOARELOR, FERMIERII PREFERA SA CREASCA MAI BINE VACI PENTRU LAPTE, DECAT PENTRU CARNE

Cea mai favorabilă alternativă pentru agricultori ar fi ca întreaga activitate, mai ales atunci când vorbim de zootehnie, să fie integrată. Să existe un circuit închis. Însă de puține ori se întâmplă asta, așa că eterna problemă a fermierilor este valorificarea. Mai mult, atunci când vine vorba de producția de carne, întreaga activitate este strâns legată de existența unităților de abatorizare. Abatoarele sunt numărate pe degete și asta limitează dezvoltarea sectorului de creștere a animalelor pentru carne. Costantin Anghel, crescător de bovine din comuna Independenta, judetul Calarasi, considera vaca de lapte solutia oportuna pentru acest sector, in detrimentul celei de carne.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole