ÎMPRUMUTUL CU GARANȚIE AUTO IA LOCUL BĂNCILOR. CE BENEFICII OFERĂ ȘI CINE APELEAZĂ LA EL

18

Împrumutul cu garanție auto este prima soluție la care apelează cei care au nevoie de bani rapid, în mai puțin de 30 de minute. 

Cu plata ratelor lunare sau săptămânale, Instituțiile Financiare Nebancare oferă avantaje deloc de ignorat, precum ușurința cu care acordă împrumutul sau lipsa verificărilor la Biroul de Credit. Un alt avantaj major al acestora este faptul că împrumutatul poate prelungi termenul de plată, doar prin plata comisioanelor. Totodată, acesta beneficiază și de perioadă de grație fără penalități, de până la o jumătate de lună.

“În cazul în care, după mai multe luni, împrumutații nu pot restitui suma primită, au posibilitatea de a își vinde mașina, chiar în incinta parcului”, spune Adrian Paraschiv, administrator al Amanet Auto SRL, unul dintre cele mai mari IFN-uri de acest gen din România.

Împrumuturi lunare de peste 150.000 de euro pentru antreprenori

Zeci de clienți apelează lunar la serviciile oferite de AmanetAuto.ro, majoritatea contractând împrumuturi de peste 7.000 de euro.

 “Am constatat că mai mult de 80% dintre clienți sunt antreprenori care trec printr-o perioadă grea. Prin activitatea noastră, am salvat multe business-uri. Fie că au de plătit salarii sau facturi, cei mai mulți contractează acest împrumut cu garanție auto, personală sau chiar flote, pentru a face rost de banii necesari, fără să se complice cu Biroul de Credite și alte proceduri. Pur și simplu ne contactează, le evaluăm autovehiculul, semnăm contractul, depozităm mașina – după ce în prealabil o fotografiem și le dăm banii. Ulterior, au 30 de zile la dispoziție pentru a returna banii, 45 cu tot cu cele de grație. Desigur, după plata comisionului aferent, contractul se poate prelungi. Suntem flexibili”, spune omul de afaceri.

Planuri de extindere

Întrucât cererea pentru împrumuturi rapide este tot mai mare, AmanetAuto.ro se va extinde cu încă un parc auto și chiar încă un sediu, pe lângă cel actual din Pache Protopopescu 34.

Citește și

Cmentariile sunt închise