IESENII AU DIN NOU POSIBILITATEA SA DEGUSTE SI SA CUMPERE PRODUSE AUTENTICE LOCALE

Instituția Prefectului – Județul Iași, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Direcția pentru Agricultură Județeană organizează deschiderea pieței de weekend, reeditare a proiectului desfășurat în perioada septembrie 2015 – octombrie 2016.

Prima ediție a evenimentului „La Târg” se desfășuroara astazi, 13 ianuarie, în intervalul orar 9.00-14.00, piața urmând a rămâne deschisă și în ziua de duminică, în același interval. În continuare, târgul va fi organizat după același program, în ambele zile de weekend, pe amplasamentul deja cunoscut ieșenilor, cel al parcării Instituției Prefectului.

Evenimentul „La Târg” este dedicat micilor producători, ieșenii având posibilitatea să deguste și să cumpere produse autentice locale, alimente proaspete, diverse obiecte de artizanat, direct de la cei care le realizează.

Ieșenii vor putea alege dintr-o variată gamă de produse de panificație, prăjituri și dulciuri de casă, preparate din carne, dulcețuri și gemuri, zacuscă, miere și produse apicole, cașcaval de casă, brânză de burduf și telemea de oaie, legume și fructe, murături, zarzavaturi, precum si alte produse.

Corespondent AgroTV: Raluca Daria Diaconiuc

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult