Iată cum poți scăpa de toxine!

Vrei să scapi de toxine şi nu ştii cum? O simplă schimbare de alimentaţie te va face mult mai energică, nu vei mai simţi starea de astenie, iar forma ta fizică te va surprinde. Specialiştii de la “Libertatea pentru femei” îţi arată ce înseamnă, de fapt, detoxifierea organismului şi cum trebuie s-o faci cât mai corect.

 

Detoxifierea e un proces excelent, atât pentru a obţine o stare fizică a organismului mai bună, cât şi pentru a avea un tonus ridicat. Poţi să urmezi o cură de acest gen la fiecare început de anotimp, dar în special primăvara, deoarece în perioada rece mai mult ca sigur ai mâncat în principal produse cu multe proteine şi grăsimi animale. Aşa că încearcă măcar o zi pe săptămână să consumi alimente naturale nepreparate termic (fructe, legume, verdeţuri, sucuri naturale, nuci, stafide, smochine, curmale, miere, infuzii de plante). Ai grijă să îţi menţii şi o hidratare corespunzătoare. Asta înseamnă să consumi 1,5-2 l de apă pe zi şi 250 ml de suc natural de fructe sau legume.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult