Iași: 22 de proiecte depuse la GAL Rediu-Prăjeni, în perioada 7 octombrie-15 noiembrie

37

tractor vaca

A doua sesiune de depunere de proiecte din cadrul Asociaţiei G.A.L. Regiunea Rediu – Prăjeni, judeţul Iaşi desfășurată în perioada 7 octombrie – 15 noiembrie 2013 a atras un număr de 22 de proiecte conforme depuse pe Măsurile 41-111, 112, 121, 123, 312, 313 şi 322, acestea întrunind o valoare nerambursabilă solicitată de 1.518.452 euro.

Toate aceste proiecte au ca solicitanţi atât persoane fizice, persoane juridice, cât şi unităţile administrativ teritoriale cuprinse în teritoriul GAL.
 Grupul de Acţiune Locală Regiunea Rediu – Prăjeni este o asociaţiei non-profit, independentă şi apolitică, autorizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale ca Grup de Acţiune Locală în cadrul Axei 4 LEADER a programului Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR.
Asociaţia GAL Regiunea Rediu – Prăjeni reuneşte în componenţa sa 32 de parteneri publici şi privaţi (mediul de afaceri, societatea civilă).
Scopul Asociaţiei este de a implementa Strategia de Dezvoltare Locală a regiunii, ce cuprinde un număr de 9 comune: Gropniţa, Movileni, Plugari, Rediu, Româneşti, Şipote, Valea Lupului, Vlădeni, din judeţul Iaşi, şi comuna Prăjeni, din judeţul Botoşani, cu finanţare prin PNDR Axa IV – LEADER.
Raluca Daria Diaconiuc
Citește și

Cmentariile sunt închise