I-au prins la braconaj! S-a lăsat cu dosar penal

Polițiștii vrânceni au întocmit un dosar penal în care sunt vizați doi bărbați acuzați de de braconaj, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În cursul zilei de 4 Ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că doi bărbați aflați la bordul unui autovehicul ar practica activități de vânătoare ilegal, în extravilanul comunei Dumbrăveni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme,Explozivi și Substanțe Periculoase și Secției 2 Poliției Rurală Gugești, ocazie cu care au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 42 ani, deținător legal de arme de vânătoare.

Totodată, a fost identificată o armă de vânătoare și două tuburi cartuș, acestea fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Echipa operativă s-a deplasat în fondul cinegetic Sihlea, gestionat de către AJVPS Vrancea, unde a identificat cadavrele a două animale sălbatice din specia căprior.

- Publicitate -

Polițiștii au constatat, însă, că bărbatul de 42 ani nu a deținut autorizație de vânătoare emisă de gestionarul fondului cinegetic pe raza căruia a fost depistat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de braconaj, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole