I-a dat foc la casă intenționat! S-a lăsat cu dosar penal

O gospodărie din localitatea Ruginoasa a fost distrusă, duminică, într-un incendiu, după ce o mână criminală i-a dat foc intenționat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, locotenentul Irina Popa, informează AGERPRES.

Conform reprezentanților ISU, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o casă şi la anexe gospodăreşti, cu posibilitatea propagării la o gospodărie învecinată.

„Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza multitudinii materialelor combustibile şi a vântului. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia au ars casa şi anexele gospodăreşti cu o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi”, a precizat locotenentul Irina Popa.

Conform sursei citate, cauza probabilă de producere a incendiului a fost „acţiunea intenţionată”. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole