Hortus Florshow România, în perioada 16-19 mai, la București

25

SONY DSC

Între 16 și 19 mai 2013, va avea loc În Campusul Agronomia din București a doua ediție a HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA, eveniment dedicat Floriculturii. Evenimentul se va desfășura în două zone distincte, în funcție de principalele categorii de beneficiari cărora li se adresează: profesioniștii din sector și publicul larg.
Zona dedicată profesioniștilor se află în interiorul Pavilionului amenajat în Sala “Agronomia” din campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: aici vor fi prezente firme românești și din străinătate ce își vor expune produsele și noutățile. Obiectivul manifestării este acela de a crea contacte directe între producători și comercianții din sectorul horticol, folosind un model expozițional inovator și atrăgător din punct de vedere al raportului costuri/beneficii.
Zona externă din jurul Pavilionului “Agronomia” va găzdui expoziția dedicată publicului larg; accesul va fi liber. În această zonă, vizitatorii vor găsi cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină: semințe și răsaduri de legume și flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii și produse agricole tradiționale.
HORTUS FLORSHOW prevede și o serie de evenimente colaterale: conferințe tematice, cursuri de formare pentru studenți și profesioniști, seminarii tehnico-științifice și inițiative de sensibilizare adresate școlilor și publicului larg.
Toți vizitatorii, atât persoane private cât și societăți, vor avea acces liber în spațiile dedicate evenimentului.

Citește și

Cmentariile sunt închise