Hortus Florshow România, în perioada 16-19 mai, la București

SONY DSC

Între 16 și 19 mai 2013, va avea loc În Campusul Agronomia din București a doua ediție a HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA, eveniment dedicat Floriculturii. Evenimentul se va desfășura în două zone distincte, în funcție de principalele categorii de beneficiari cărora li se adresează: profesioniștii din sector și publicul larg.
Zona dedicată profesioniștilor se află în interiorul Pavilionului amenajat în Sala “Agronomia” din campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: aici vor fi prezente firme românești și din străinătate ce își vor expune produsele și noutățile. Obiectivul manifestării este acela de a crea contacte directe între producători și comercianții din sectorul horticol, folosind un model expozițional inovator și atrăgător din punct de vedere al raportului costuri/beneficii.
Zona externă din jurul Pavilionului “Agronomia” va găzdui expoziția dedicată publicului larg; accesul va fi liber. În această zonă, vizitatorii vor găsi cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină: semințe și răsaduri de legume și flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii și produse agricole tradiționale.
HORTUS FLORSHOW prevede și o serie de evenimente colaterale: conferințe tematice, cursuri de formare pentru studenți și profesioniști, seminarii tehnico-științifice și inițiative de sensibilizare adresate școlilor și publicului larg.
Toți vizitatorii, atât persoane private cât și societăți, vor avea acces liber în spațiile dedicate evenimentului.