Herbst Fest, un eveniment inedit organizat la Cluj-Napoca

15

herbst

Între 4 și 6 octombrie, Cluj-Napoca va fi gazda unui eveniment de amploare organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Nordul Transilvaniei.

Distracția românească și spiritul antreprenorial german își vor da mâna în cadrul Herbst Fest. Reprezentanții mediului de afaceri din Transilvania vor avea ocazia să observe de aproape modelul de lucru german în cadrul unei sesiuni de dezbateri și cu ocazia prezentării companiilor prezente la eveniment, pe 5 octombrie de la ora 15:00.

Și cei care își caută un loc de muncă sunt așteptați la Festival pentru că vor exista oportunități de angajare și de afaceri. Sâmbătă, de la ora 14:00, vor putea participa la o serie de dezbateri privind dezvoltarea economiei românești și identificarea perspectivelor de investiții străine.

Și publicul larg este așteptat la eveniment. Romulus Cipariu va asigura voia bună vineri de la ora 19:00 iar Fanfara din Foieni va urca pe scenă pe 5 octombrie 2013 de la ora 18:40.

Copiii vor putea participa la sesiuni de face-painting pe toată durata evenimentului dar și la un spectacol de dresură de câini ciobănesc-german pe 5 octombrie de la ora 18:00.

Fie că preferați muzica românească, fie că vreți să descoperiți acordurile tradiționale nemțești vă așteptăm la Herbst Fest, la o halbă de bere și multă muzică.

Citește și

Cmentariile sunt închise