Gulaș, delicatese de post, concerte și program prelungit, la Târgul Ozosep de Paște, miercuri și joi

7

gulasGulaș, delicatese de post și ateliere pentru copii se numără printre activitățile Târgului Ozosep de Paște, care va avea loc miercuri și joi, între orele 12,00 și 21,00.

Evenimentul, aflat la a șasea ediție, se va desfășura în curtea Institutului Maghiar din București. La acest târg, vizitatorii pot găsi totul pentru masa de Paște, de la miel până la cozonac, șuncă, pâine de casă proaspătă cu cartofi, dar și o pălincă bună și alte delicatese speciale, din ingrediente 100% naturale, toate vândute de mici producători din Harghita și Covasna.

Și la această ediție vizitatorii sunt așteptați cu program cultural, un concert susținut de doi artiști de jazz, invitați din Ungaria — duetul Kovacs Linda și Bogothy Adam, miercuri, de la ora 20,00. Copiii vor avea posibilitatea de a se bucura și ei de un program special în cadrul acestei ediții, joi, când vor putea participa la un atelier de creație în aer liber.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România (rmktbukarest.ro), filiala București, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita. (Sursa:  AGERPRES)

Citește și

Cmentariile sunt închise