GREVĂ LA DSVSA ALBA

Angajaţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Alba au întrerupt activitatea, luni, în semn de protest faţă de noua lege a salarizării, despre care susţin că le-ar diminua veniturile. Salariaţii, unii dintre ei îmbrăcaţi în halate albe, au ieşit în faţa sediului instituţiei.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Angajaţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba au întrerupt activitatea, luni, adunându-se în faţa sediului instituţiei, unii dintre salariaţi,  care lucrează în laboratoare, ieşind la protest îmbrăcaţi în halate albe. Oamenii au coli de hârtie cu mesaje precum ”Nu discriminaţi instituţiile publice” sau ”Tratament egal pentru toţi angajaţii”.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Reprezentantul angajaţilor din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, Camelia Sârbu, a declarat că salariaţii sunt nemulţumiţi de noua lege a salarizării care, potrivit analizelor făcute de aceştia, le-ar reduce veniturile cu până la 20-25%.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Camelia Sârbu a mai spus că angajaţii DSVSA sunt nemulţumiţi şi de discriminarea care ar exista în noul proiect al legii salarizării între personalul contractual şi funcţionarii publici în ceea ce priveşte recunoaşterea unor drepturi. Activitatea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba este întreruptă, fiind oprite toate activităţile, inclusiv cea cu publicul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole