Greenpeace: Cel mai mare lant de fast-food din lume ameninta planeta

36

Intr-un raport dat publicitatii de curand, Greenpeace sustine ca lantul de restaurante KFC ameninta in cel mai grav mod posibil mediul inconjurator. Potrivit acestui raport, ambalajele din carton, cele din hartie si servetelele de la KFC sunt produsele defrisarilor masive de paduri tropicale din Indonezia.

Acestea sunt mediul mai multor specii amenintate, inclusiv trei specii de tigru indonezian, iar anual sunt defrisate de pe suprafete imense, de aproximativ un milion de hectare, scrie stirileprotv.ro.


 “Aceste paduri sunt cheia in lupta impotriva schimarilor climatice globale si sunt habitatul pentru numeroase specii protejate, inclusiv pentru tigrul din Sumatra. Defrisarile ameninta viitorul planetei”, se precizeaza in raportul Greenpeace.

Pana acum, publicarea acestui raport a avut doar o reactie, venita din partea KFC UK & Ireland, care sustine ca ambalajele folosite in Marea Britanie sunt facute din hartie reciclabila.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult