George Scarlat îi dă replica lui Petre Daea! ”M-am simțit jignit”

Președintele Comisiei de Agricultură din Senatul României, George Scarlat, i-a răspuns ministrului Petre Daea, în urma declarațiilor acestuia cu privire la Planul Național Strategic (PNS). Într-o conferință de presă susținută săptămâna trecută, șeful MADR declara că pe vremea ministrului Adrian Oros s-a muncit puțin la PNS, iar întâlnirile cu fermierii au fost sporadice și fără rezultate concrete.

George Scarlat, fost secretar de stat MADR în timpul mandatului lui Adrian Oros, susține că declarațiile ministrului Daea sunt lipsite de adevăr. Potrivit senatorului, în timpul pe care l-a petrecut la Ministerul Agriculturii s-au făcut pași importanți pentru elaborarea PNS-ului, însă multe dintre elementele convenite cu fermierii au fost schimbate de succesorii lui Oros.

”M-am simțit oarecum jignit de actuala conducere a Ministerului Agriculturii, care a spus că a venit și a făcut PNS-ul în ultimele șase luni. Este impardonabil, când știm foarte bine că am venit în 2019 și n-am găsit la minister nici măcar coperțile de la PNS. Am făcut analiza SWOT, am făcut analiza nevoilor, am avut un draft discutat în peste 120 de întâlniri în diferite grupuri de lucru cu fermierii. Aici este minusul politichiei românești, pentru că de fiecare dată când se schimbă un ministru sau o echipă, se schimbă și ideile”, a precizat George Scarlat în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole