Gabriela Cristea a SLĂBIT MÂNCÂND de 5 ori pe zi

Fosta prezentatoare TV Gabriela Cristea a dezvăluit care este rețetă prin care a dat jos zece kilograme.
Urmând o alimentație deloc strictă, Gabriela Cristea a slăbit zece kilograme pe parcursul a șapte  luni. Vedeta a pierdut în greutate urmând sfatul nutritionistului și mâncând de cinci ori pe zi, fără a renunța la dulciuri.

“Mănânc de cinci ori pe zi, ăsta e și secretul. Am trei mese principale și două gustări. Mănânc absolut orice fel de carne, nutriționistul nu mi-a interzis să mănânc grăsimi, însă eu am renunțat la ele și mă simt bine.

Am renunțat și la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt. Cam de 3 ori pe lună mănânc prăjiturile care îmi plac”, a spus Gabriela Cristea, luni seara, într-o emisiune la Kanal D.

Gabriela Cristea s-a născut pe 26 octombrie 1974, la Olteniţa. Și-a început cariera în 1994 la TVR, după care a lucrat la Tele 7abc, Pro TV şi B1 TV. Din 2007 până în luna august 2012 a lucrat la Kanal D.

Gabriela Cristea a intrat în atenţia presei după ce, în 2010, a povestit că nu se înţelege cu părinţii şi fratele ei, cu care nu mai vrea nici măcar să vorbească, în ciuda faptului că mama prezentatoarei tv era foarte bolnavă. Apogeul a fost atins în luna iunie a aceluiaş an, când mama Gabrielei Cristea a murit fără ai fi îndeplinită ultima dorinţă, aceea de a-şi mai vedea încă o dată fiica. Mai mult, vedeta nu a participat nici la înmormântarea celei care a adus-o pe lume. În viața personală, este căsătorită din 2008 cu omul de afaceri Marcel Toader.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/gabriela-cristea-slabit-mancand-5-ori-zi-432660.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult