Francezii, interes pentru APIA

Adrian Pintea, Director General APIA, a primit joi vizita domnului Cyrille SCHWEIZER, consilier agricol în cadrul Ambasadei Franței din România, și a doamnei Roxana Pușcasu, consilier export în cadrul biroului Business France din România, se arată într-un comunicat al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

În cadrul întrevederii au avut loc discuții privind situația sectorului agricol românesc, implementarea viitoarelor planuri strategice naționale ale României și Franței, precum și despre noile provocări și oportunități pentru fermierii români și francezi deopotrivă.

„Întâlnirea se înscrie într-o dinamică activă a dialogului cu Franța, APIA având un parteneriat fructuos cu cele două agenții de plăți franceze – FranceAgriMer și ASP – materializat prin multiple schimburi de experință și bune practici derulate încă de la înființarea agenției”, se mai arată în comunicatul APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole