20 ianuarie 2022 - 10:12

Fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu, a murit

Agricultura românească este din nou în doliu. La puțin peste o săptămână de la trecerea în neființă a lui Adrian Rădulescu, de data aceasta directorul executiv al Asociației Fermierilor din România (AFR), Adelina Popescu, a murit. 

”Asociația Fermierilor din România anunță cu mare durere încetarea din viață a Doamnei ADELINA POPESCU, această „Maica Tereza a agriculturii românești”. O femeie unică, suflet mare, caracter bun, mare ajutătoare de oameni. Într-un cuvânt” OM MARE, FEMEIE MINUNATĂ”. A iubit, ca nimeni altul, agricultura, meseria și mai ales oamenii. Ne vei lipsi mulți ani de acum încolo, doamna Adelina. Te iubim și nu te vom uita. Dumnezeu să-i ierte păcatele și s-o odihnească în pace!”, a transmis fermierul Ion Cioroianu.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, instituție pe care Adelina Popescu a condus-o din funcția de ministru adjunct, și-a exprimat, de asemenea, condoleanțele pe pagina oficială a instituției:

”O doamnă a agriculturii românești s-a mutat în Ceruri! A încetat din viață fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe celor ce au cunoscut-o! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis MADR.