Fondurile europene au avut un impact pozitiv în dezvoltarea reţelei de silozuri

 Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat că plăţile pe zona de dezvoltare rurală vor înregistra o scădere de 770 milioane euro în perspectiva financiară 2014 – 2020 pe noua propune din Politica Agricolă Comună (PAC), de la un nivel de 8,1 miliarde de euro. “Dacă în perspectiva financiară 2007-2013, pe zona de dezvoltare rurală, sumele pe care România le-a avut la dispoziţie au fost de 8,1 miliarde euro, pe următoarea propunere, aşa cum este în momentul de faţă – deşi s-a spus că nu este nicio reducere – este semnificativă. 

Propunerea arată o scădere de 770 milioane de euro. Avem nevoie de finanţare în continuare pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, deoarece există foarte multe investiţii care trebuie făcute. Fondurile europene au adus un impact pozitiv în dezvoltarea economică, mai ales pe zona de depozitare, silozuri”, a menţionat Constantin.

Ministrul Agriculturii a subliniat că faptul că am avut silozuri suficiente ne-a făcut să exportăm mai mult în 2012 decât în 2011.

Sursa: http://www.recolta.eu/fondurile-europene-au-avut-un-impact-pozitiv-in-dezvoltarea-retelei-de-silozuri/

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult