Fiscul braşovean scoate la vânzare peste opt hectare de teren. Vezi preturile!

21

Green Field LandscapeAdministraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov scoate la vânzare prin licitaţie câteva hectare de teren. Astfel, pe 27 ianuarie se organizează licitaţie pentru vânzarea a 50.000 de metri de teren în extravilanul comunei Feldioara.

Preţul de pornire este de 1,651 milioane de lei şi este redus la jumătate faţă de preţul de evaluare după ce nimeni nu s-a prezentat la licitaţiile anterioare. Preţul de pornire al licitaţiei, este, astfel, de aproape 7,5 euro pe metrul pătrat.

De asemenea, pe 26 ianuarie, Fiscul braşovean scoate la vânzare două parcele de teren care totalizează peste trei hectare, ambele fiind sitruate în comuna Sânpetru. Astfel, pentru o parcelă de 27.302 metri pătraţi preţul de pornire, diminuat de asemenea cu 50%, preţul de pornire este de 737.000 de lei (reieşind un preţ de pornire de 6,1 euro pe metrul pătrat). Pentru o parcelă de 4.800 de metri pătraţi, preţul de pornire este de 129.500 de lei, şi acesta fiind redus la jumătate din preţul de evaluare (preţ de 6,1 euro pe metrul pătrat). (Sursa: bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise