Festivalul Pogãcitelor din Chitighaz, la editia a VI-a

Primãria localitãtii Chitighaz organizeazã, în perioada 18–20 august, cea de-a sasea editie a Festivalului Pogãcitelor. Programul organizat pentru sãrbãtoarea localitãtii cuprinde spectacole, concerte, expozitii, lansare de carte, festivitãti în aer liber, si totodatã celebrarea a 600 de ani de la prima atestare a localitãtii Chitighaz scrie Foaia Romaneasca in numarul 33.
Programele se vor desfãsura la Casa de culturã, bibliotecã si în parcul din centrul localitãtii. Sãrbãtoarea va debuta sâmbãtã, 18 august, cu începere de la ora 9.30, cu deschiderea unei expozitii, lansare de carte, primirea oaspetilor din localitãtile înfrãtite din România, teatru, program folcloric si bineînteles nu vor lipsi gustãrile de pogãcite.

A doua zi, atmosfera festivalului va fi întretinutã pe tot parcursul zilei de concerte si programe folclorice, la orele diminetii se va da startul unui concurs gastronomic. Cea de-a treia zi de festival include multe programe pentru tineret, o slujbã ecumenicã la biserica baptistã din localitate, program folcloric, concerte de muzicã usoarã unguresti si, în încheiere, focuri de artificii.
Un material de Ana Butar, Foaia Romaneasca