Festival de cultură și gastronomie, în perioada 20-22 septembrie, la Cluj-Napoca

26

transilvania-fest

Transilvania Fest 2013, festivalul itinerant de cultură şi mâncare, se desfăşoară în acest an, în perioada 20-22 septembrie, la Cluj-Napoca. Aflat la ediţia a VIII-a, evenimentul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj Naţional al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României şi Înaltul Patronaj Internaţional al Alteţei Sale Regale Prinţul de Wales.

Festivalul dedicat culturii şi gastronomiei ardeleneşti, care are drept scop principal, promovarea turismului din Transilvania şi se bucură de prezenţa unui număr mare de producători şi meşteri locali.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii autorităţile locale şi judeţene şi-au dat mâna astfel încât evenimentul să devină o tradiţie la Cluj-Napoca.

Pe lângă prezenţa producătorilor şi a meşterilor populari cu produsele şi exponatele lor, programul cuprinde şi alte manifestări, precum un festival de jocuri fecioreşti din Transilvania, unic în ţară şi o expoziţie de fotografie etnografică de mari dimensiuni.

În plus, pe scena amplasată în central oraşului vor urca numeroşi cântăreţi de muzică populară, dar şi ansambluri folclorice, care vor întreţine atmosfera. Startul evenimentului va fi dat vineri dimineaţa la ora 9:00, în Piaţa Unirii.

Citește și

Cmentariile sunt închise