FERMIERII ROMÂNI NU BENEFICIAZĂ DE SPRIJINUL COPA COGECA

96

ILIAS PAPAGEORGIADIS, vicepresedinte ProAgro si investitor in sectorul energetic, a transmis in cadrul emisiunii SINTEZA AGROSTRATEGICA un mesaj de avertizare catre autoritatile din Romania, in cee ace priveste urgentarea reprezentarii intereselor fermierilor romani la asociatia COPA COGECA. Aceasta entitate apara interesele comune ale agricultorilor europeni si a cooperativelor in care activeaza.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

SINTEZA AGROSTRATEGICĂ, coproducţie moderata de Madalina Neacsu, a dezbatut un subiect sensibil, de importanta nationala, in ceea ce priveste posibilitatea unei insecuritati energetice prin raportare la lipsa reprezentarii intereselor fermierilor români în structurile reprezentative de la nivelul UE.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Invitatul ILIAS PAPAGEORGIADIS a atras atentia asupra faptului ca Romania risca sa piarda resurse financiare substantiale de la Uniunea Europeana daca nu reusim sa trimitem cat mai repede fermieri romani la Copa Cogeca, dand ca exemplu pierderea pe care a inregistrat-o Romania anul trecut, cand suma pentru despagubirea producatorilor de lapte a fost sub media europeana.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult