Fermierii nu vor primi anul acesta bani pentru motorină

benzinăssMinistrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin i-a anunţat pe fermieri că anul acesta nu va fi acordată subvenţia pentru motorină. Din cauza constrângerilor bugetare, facturile pentru motorină utilizată în agricultură în 2013 vor fi decontate la începutul anului viitor, potrivit recolta.eu citată de agrobroker.ro. 

“Bugetul pe 2013 este foarte bun, dar are o singură hibă, legat de ajutorul la motorină. Aşteptăm, în două săptămâni, acordul Comisiei Europene iar după ce avem acest raport, vom elabora o hotărâre de guvern şi încercam să strângem toate facturile pe care dumneavoastră le aveţi şi să facem eforturi în prima parte a anului viitor”, a declarat ministrul Agriculturii.

Precizările au fost făcute în cadrul întâlnirii cu marii fermieri din Moldova, desfăşurată la Palatul “Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult