Fermieri, asigurați-vă fermele cu sprijinul AFIR! Cererile se depun ACUM

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a prelungit termenul de depunere a cererilor de finanțare pentru submăsura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor – pentru cultura toamnă 2020 și primăvară 2021 în sectorul vegetal și pentru polițele încheiate în anul 2021 în sectorul zootehnic”.

Fermierii interesați de această submăsură mai pot depune cereri de finanțare la AFIR până pe 16 decembrie 2021, ora 16.00.

Fondurile disponibile pentru submăsura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor” sunt de 31,2 milioane de euro. Până la această dată au fost depuse 6932 de cereri, în valoare de peste 13,9 milioane de euro.

Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul Solicitantului aferent acestei submăsuri. Ghidurile solicitantului pentru fiecare submăsură se aprobă prin Ordin al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale și sunt publicate pe site-ul AFIR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole