EXPOZITIE DE SENZATIE CU PASARI SI ANIMALE MICI, ORGANIZATA DE “TARA FAGARASULUI”

109

Peste 1.300 de găini, porumbei, gâşte şi raţe exotice au fost  expuse în Făgăraş, la sfarsitul saptamanii trecute.
Evenimentul, organizat de „Ţara Făgăraşului ” – Asociaţia Crescătorilor de păsări şi animale mici de rasă pură, a fost bine primit atat de specialistii din domeniu cat si de publicul larg .

Expoziția a oferit participanților oportunitatea de a afla nivelul la care se plasează animalele fiecăruia, iar vizitatorilor sansa de a vedea o gama larga de rase si specii de pasari. Manifestarea a fost foarte bine primită de cele cateva mii de vizitatori, care nu au ezitat să ceara crescătorilor  detalii despre exemplarele expuse.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este tara-fagarasului2-1024x768.jpeg

“Este, până la urmă, un schimb de experiențe între crescători din diferite zone ale țării. Sunt și crescători tineri, din toate zonele geografice ale țării”, ne-a declarat vicepreședintele Asociației Crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură Țara Făgărașului.

Ioan Trâmbiţaş, preşedintele asociaţiei, a declarat pentru presa locala ca multi dintre participanti au obţinut titluri de campioni europeni, anul trecut în Danemarca.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult