Expozitie de horticultură la București: Hortus Florshow, între 16 și 19 mai

 

hortiflor
Între 16 și 19 mai 2013, va avea loc a doua ediție a HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA, manifestare dedicată HORTICULTURII (floricultură, pomicultură, legumicultură) ce se adresează profesioniștilor din sector și publicului larg. Evenimentul are loc în București, în cadrul Manifestării Zilele Horticulturii Bucureștene (ediția a X-a), în parteneriat cu Universitatea de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București, sub patronajul Societății Horticultorilor din România și este promovat de ATS Florovivaistica Italiana prin societatea Green Box SRL, potrivit recolta.eu.

Zona dedicată profesioniștilor se află în interiorul Pavilionului amenajat în Sala „Agronomia” din campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: aici vor fi prezente firme românești și din străinătate ce își vor expune produsele și noutățile. Obiectivul manifestării este acela de a crea contacte directe între producători și comercianții din sectorul horticol, folosind un model expozițional inovator și atrăgător din punct de vedere al raportului costuri/beneficii.

Zonă dedicată consumatorului final va fi găzduită de Campusul Agronomia, intrarea principală: vizitatorii vor găsi cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină: semințe și răsaduri de legume și flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii și produse agricole tradiționale.

Hortus Florshow prevede și o serie de evenimente colaterale: simpozion tehnico-științific pe teme de horticultură, demonstrații practice în livadă și parcul dendrologic, cursuri și demonstrații de artă florală, inițiative de sensibilizare adresate școlilor și publicului larg.Toți vizitatorii, atât persoane private cât și societăți, vor avea acces liber în spațiile dedicate evenimentului, între orele 10-18. (Sursa: recolta.eu)

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult