Exista sperante pentru agricultorii maramureseni

19

In ultima conferinta de presa a USL Maramures, candidatul pentru Colegiul 6 Sighet la Camera Deputatilor, presedintele PC Maramures, Cornelia Negrut a dat o sansa si o speranta fermierilor si crescatorilor de animale maramureseni, prezentand o serie de planuri si programe cu care vrea sa vina in fata alegatorilor in campania electorala care bate la usa.


Datorita faptului ca seful ei de partid, Daniel Constantin este si cel mai probabil va ramane Ministrul Agriculturii, dar si ca urmare a bunelor relatii, pe care le are cu conducerea centrala a Partidului Conservator si poate ca deloc intamplator Maramuresul a dat singurul presedinte de Consiliu Judetean membru al PC, sperantele agricultorilor si crescatorilor de animale maramureseni se indreapta spre cea care ar putea deveni prin bunavointa lor, reprezentantul locuitorilor din Colegiu, si nu numai, in Camera Deputatilor.
Sperantele locuitorilor din Colegiul 6 Sighet, cuprinzand municipiul Sighetu Marmatiei, si comunele Barsana, Campulung la Tisa, Giulesti, Oncesti, Remeti, Sarasau, Sapanta si Vadu Izei, sunt pe buna dreptate indreptatite, de vreme ce de atatia ani ei au fost dati uitarii tocmai de cei pe care i-au votat sa ajunga in Parlament.
Intentiile Corneliei Negrut sunt acelea de crea conditiile necesare infiintarii unor centre de colectare a laptelui, centre de preluare a legumelor proaspete, dar si relansarea Institutului de crestere a Brunei de Maramures, promovarea acestui brand care este Bruna de Maramures.
La insistentele jurnalistilor, Cornelia Negrut a recunoscut ca exista in lucru la Ministerul Agriculturii cateva programe de anvergura care se doresc sa vina in sprijinul fermierilor si crescatorilor de animale.
In aceste conditii, sansa ca Maramuresul sa poata beneficia cu prioritate de aceste programe dar si fonduri pentru sprijinirea intreprinzatorilor in agricultura si a micilor fermieri este din ce in ce mai mare.
Ne exprimam dorinta, ca si prestatia Corneliei Negrut in campania electorala si, probabil in Parlamentul Romaniei , sa fie macar la nivelul prezentei sale de la conferinta de presa, cand a dat un aer distins unui moment care risca sa se transforme intr-un penibil,  pe care nu si l-ar fi dorit nimeni.
Semnalam din nou, pentru a nu stiu cata oara, lipsa de interes, tocmai a celor care sunt astazi in functiile de deputati ai maramuresenilor, adica tocmai a celor care ar fi trebuit sa faca ceva pentru ei, deputatii Doru Lese Brasoan si Florin Tataru.

Ioan Ster

Citește și

Cmentariile sunt închise