Exista prajituri care te ajuta sa slabesti!

34

O companie engleza sustine ca a descoperit o reteta pentru prajituri delicioase care sa contina putine calorii si ingrediente care accelereaza metabolismul. Comapania care le produce, Klever kalories, a fost fondata de o fosta contabila iar prajiturile sunt inspirate din patiseria italiana.

Printre ingredientele folosite se gasesc L-carnitina, guarana sau ceaiul verde, care ofera metabolismului un impuls de a creste temperatura corpului.

Sortimentele sunt variate: cu cocos, crema de vanilie, miere, caise, tiramisu, ciocolata si crema de zahar ars. O prajitura intreaga are in jur de 110-150 de calorii.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat cum i-a venit aceasta idee. „Ca o tanara femeie care munceste inteleg dorinta si efortul necesar pentru a avea o silueta frumoasa. Dar alimentele cu putine calorii de pe piata nu ma satisfaceau„, a spus ea.

Un expert in nutritie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei sa fie atente daca vor incerca aceste prajituri. „Din pacate nu exista o pastila minune care sa te faca sa slabesti. Sfatul meu este sa ne pastram forma fizica buna printr-o dieta echilibrata si prin activitate fizica„, a explicat ea, potrivit mediafax.

Citește și

Cmentariile sunt închise