Exercițiu de simulare pentru febra aftoasă, în Constanța

febraafoasass

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor organizează în perioada 20-22 mai 2013, în judeţul Constanţa, un exercițiu de simulare privind intervenţia în controlul bolii febra aftoasă.
Exerciţiul este organizat la nivel naţional, fiind înscris în Planul de activităţi al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru anul 2013 la numărul 5. Organizarea exerciţiului se va face în cooperare instituţională, co-organizatori fiind ANSVSA şi DSVSA Constanţa. exerciţiu de simulare privind intervenţia în controlul bolii febra aftoasă.

La exerciţiu vor participa reprezentanţi ai celor 42 de Direcţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene, ai Institutului pentru Diagnostic şi Sănătate Animală, ai Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a 6 Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă judeţene şi ai Grupului Naţional de Experţi pentru febra aftoasă.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult