EXCLUSIV: Subvenţiile pentru bovine: Situaţia la zi. Ce se va intampla cu angajatii APIA, dacă nu se fac plăţile

n
n

În ciuda asigurărilor venite din partea oficialilor că în această săptămână se vor efectua plăţile pentru crescătorii de bovine, lucrurile par a fi departe de o rezolvare, iar cota plăţilor efectuate abia ajunge la 7%, după cum a declarat preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, Claudiu Frânc, pentru AGRO TV. 
„S-au plătit 49 de milioane de lei din 570 de milioane de lei, adică cam 7%. Atât au reuşit să bage la plată. Au făcut plăţi 300-400 de lei doar fermieri pe ANT 7, lapte, care au avut înregistrate 3-5 tone de lapte, care nu îndeplineau condiţiile pentru ANT 8, iar pentru ANT 8, s-au pătit banii pentru cei cu 3 vaci, fără să aibă altceva. Avem promisiuni că săptămâna asta se vor debloca sume mai  importante. Vom vedea…”, spune el.
În cazul în care se vor înregistra alte întârzieri, oamenii vor ajunge la capătul puterilor şi îşi vor face singuri dreptate, fără să mai poată fi controlaţi, zice liderul crescătorilor de bovine, care este convins că se va ajunge ca aceştia să îşi îndrepte protestele către angajaţii APIA:
„Cred că va fi scandal…vom ajunge să fie sechestraţi angajaţi ai APIA şi vor fi blocate drumuri, dacă nu vor da banii. Guvernul poate face ordine aici, dar pe măsuri extreme se pot întâmpla lucruri grave”, mai spune Frânc
 
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole