EXCLUSIV! ORA 20:00 Ce punem pe masa de Paste? Fermierii si decidentii, fata in fata!

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. În Săptămâna Mare ne întrebăm ce se întâmplă cu produsul tradițional românesc!? Secretarul de stat Aurel Simion vine cu răspunsuri. Dupa acesta, urcă pe scenă, cu toate proiectoarele pe ei, crescătorii de ovine. Problemele sunt multe iar prețul pentru animalele care urmează să le dea spre sacrificare, mult prea mic.

Când sărbătorile ne bat la ușă, toată lumea se întreabă ce va pune pe masă. Mai ales că suntem în Săptămâna Mare, iar mulți eram obișnuiți cu piețele și târgurile pline din această perioadă. Preț de o oră, realizatorul Ovidiu Ghinea va dezbate subiectul împreună cu secretarul de stat Aurel Simion dar și cu reprezentanți ai produsului tradițional din România.

Partea a doua a emisiunii este dedicată în totalitate celor care ne pun mielul pe masa de Paște. La pupitrul dezbaterii vine europarlamentarul Daniel Buda, dar si crescătorii de ovine Mihai Țurcanu, Nicu Cioranu și Ionică Nechifor.

SĂRIȚI cu întrebări! Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Spre mirarea unora, veți primi răspunsuri la subiect.

În rest, rămâne cum am stabilit – mergem DOAR prin bătătură, DOAR cu treabă pe câmp sau DOAR în grajd ca să vedem de animale! ATÂT!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole