EXCLUSIV! Liderii fermierilor europeni vin la București să pună piciorul în prag

Cei mai mari lideri ai fermierilor din întreaga Uniune Europeană vin la București, în luna noiembrie, pentru a se reuni într-o conferință și a transmite un semnal de alarmă asupra îngrijorărilor lor cu privire la noua Politică Agricolă Comună.

Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura, o șansă pentru România”, de către directorul pentru afaceri europene al Asociației Producătorilor de Porumb din România (APPR).

Potrivit acesteia, întâlnirea va fi organizată de către Alianța pentru Agricultură și Cooperare, care reunește patru dintre cele mai importante asociații profesionale ale fermierilor din România.

”Noi, Alianța pentru Agricultură și Cooperare ne-am propus să organizăm la București o conferință la nivel înalt, o dezbatere asupra diferitelor studii de impact, la mijlocul lui noiembrie. Alianța, împreună cu COPA-COGECA, dorește să organizeze la București, într-un cadru restrâns din cauza pandemiei, această conferință care sperăm să aibă și o rezoluție. Nu ne facem iluzii că vom deturna lucrurile, dar sperăm să tragem încă un semnal puternic de alarmă. Vor veni la București toți liderii COPA-COGECA: președintele COPA, președintele COGECA și vice-președinții, parte din secretariat. Am invitat, de asemenea, cercetători și pe cei care au contribuit la elaborarea studiilor de impact – Universitatea Wageningen, USDA, Comisia Europeană și asociația europeană COCEREAL”, a precizat Cristina Cionga în exclusivitate pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole