EXCLUSIV: Cum îi sprijină statul pe tinerii fermieri

visu22După o serie de declaraţii ale reprezentanţilor statului români, potrivit cărora una dintre priorităţile lor ar fi susţinerea tinerilor fermieri, au apărut critici la adresa acestora, demulte ori venite din partea reprezentanţilor noilor agricultori, convinşi că multe din măsurile de sprijin nu sunt ceea ce ar trebui să fie.

În cadrul emisiunii Agricultura la raport, Marian Vişu-Iliescu, preşedintele Asociaţiei Tinerilor  Fermieri, a declarat că şi măsura de sprijin dedicată instalării tinerilor fermieri, din PNDR: „Este o măsură de semi-instalare, fiindcă îi obligă pe tinerii fermieri să aibă deja 12.000 de unităţi. Mi se pare cam mult şi vorbim despre altceva decât instalare, vorbim despre extindere, adică despre un tânăr care a preluat o afacere de la tatăl său sau de la altcineva. Nu ştiu de ce nu s-a dorit o instalare reală. Ar trebui poate să găsim un alt program pe care să îl dezvoltăm în paralel”, a declarat Vişu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole