EXCLUSIV: Crescătorii de vaci vor protesta săptămâna viitoare la Bucureşti

31

stopPreşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, Claudiu Frânc, a anunţat în exclusivitate pentru AGRO TV  că la finalul săptămânii următoare, joi sau vineri, va avea loc în Bucureşti un miting de amploare, la care vor participa crescători de bovine şi de ovine din întreaga ţară.  Organizatorii protestului vor depune actele pentru demonstraţii la Jandarmerie cel târziu marţi, după cum a anunţat Frânc.

El a explicat că, după întâlnirea avută cu reprezentanţii Ministerului Agriculturii, termenul de fără echivoc din Legea 619 s-a modificat în corect, adică nu s-a schimbat prin această modificare situaţia fermierilor din sectorul vegetal. Din acest motiv, Claudiu Frânc se aşteaptă ca şi aceştia să participe la demonstraţiile de săptămâna viitoare.

De asemenea, pentru crescătorii de animale nu au fost găsite soluţii care să le rezolve problemele şi să îi ajute să treacă cu bine peste criza fără precedent în care se află.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. […] De asemenea, pentru crescătorii de animale nu au fost găsite soluţii care să le rezolve problemele şi să îi ajute să treacă cu bine peste criza fără precedent în care se află. Sursa: agro-tv.ro […]

Cmentariile sunt închise