25 mai 2022 - 00:54

EXCLUSIV! Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Florin Barbu, noul președinte al Comisiei pentru Agricultură

EXCLUSIV!!! Florin Barbu, noul președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților vine diseară la Agricultura la Raport 

Rămâneți pe Agro TV pentru declarații în exclusivitate despre noua structură a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale! 

Deputatul PSD Olt, Florin Barbu, este noul preşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, funcţie deţinută anterior tot de un parlamentar oltean, actualul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Noul președinte al Comisiei a fost director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), „Olt-Eco”, pentru o perioadă, în 2020. de asemenea, el a fost director al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), între anii 201-2020. Până în 2014 el a ocupat funcția de director al Direcției de Impozite și Taxe din subordinea Primăriei Slatina.

Urmăriți așadar ediția din această seară, Agricultura la Raport pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniu.

Ce de fiecare dată, la acest dialog puteți participa și dumneavoastră, folosind pagina de facebook, Agro TV – Agricultura la Raport. Așteptăm acolo toate mesajele și întrebările dumneavoastră și vom ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.