Eveniment LEADER – „Community development in rural Balkans”

„Community development in rural Balkans” este cel mai nou eveniment sub egida Federației LEADER, organizat în parteneriat cu Federaţia Naţională PRO AGRO, Agrobiotechrom – ABR și AMCOR Romania, la București. 

„Community development in rural Balkans” s-a desfășurat în prezența reprezentanților DG AGRI, DG REGIO, SEASN, ai Ambasadelor, Agențiilor de Plăți, SWG, ELARD, Ministerelor, Rețele Naționale, Federațiilor GAL-urilor din Balkani, Rețelei de Universități de Agricultură din Balkani și consultanți profesioniști în domeniul fondurilor europene.

declaratia de la Bucuresti - LEADERScopul principal al conferinței a fost semnarea documentului „Declarația de la București” privind cooperarea și sprijinul pentru dezvoltarea rurală în Balcani.

Un eveniment de amploare care și-a propus să sporească cooperarea interbalcanică, inițiativele de dezvoltare comunitară și dezvoltarea rurală din Balcani. 

Marius Micu, in calitate de vicepreședinte Copa-Cogeca: ”Sunt încântat că am ocazia să mă întâlnesc din nou cu Grupurile de Acțiune Locală, cu cercetătorii și consilierii din domeniul inovării rurale, având posibilitatea să prezint informații recente de la EU CAP Network”.

Echipa Agro TV a fost prezentă la eveniment și vom reveni cu informații și declarații în exclusivitate, în Jurnalul  AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole