EUROTIER și ENERGYDECENTRAL – Inovații în zootehnie și energii regenerabile (P)

27

eurotier11-14 noiembrie, 2014 – Hanovra, Germania

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din întreaga lume își dau din nou întâlnire la o nouă ediție a renumitei expoziții EUROTIER, evenimentul-lider mondial în zootehnie, organizat în perioada 11-14 noiembrie de către Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.) în Complexul expoziţional din Hanovra, Germania.

EUROTIER este organizat o dată la doi ani și prezintă cele mai noi produse și tehnologii pentru creșterea de bovine, porcine, păsări de curte, ovine şi pentru acvacultură, precum și inovaţii în zootehnie, management şi servicii de profil.

Principalele categorii de produse și servicii prezentate de firmele participante la EUROTIER sunt: programe de ameliorare, comerţ, tehnologii de reproducere; inputuri pentru fermă; depozitarea şi producerea furajelor; construcţia de grajduri şi hale; tehnologii de creştere şi furajare; tehnologii de climatizare și de mediu; tehnologii de muls şi răcire; tehnologii de evacuare a dejecţiilor solide şi lichide; vehicule de transport, servicii de transport; prelucrarea şi comercializarea păsărilor de curte, a ouălor şi peştelui; echipamente, accesorii şi piese de schimb; servicii de management şi consultanţă; bioenergie şi alimentare cu energie în sistem descentralizat.

Numărul record de peste 2.400 de expozanti si 160.000 de vizitatori, dintre care circa 38.000 din străinătate prezenți laEuroTier 2012 a ridicat în mod semnificativ nivelul evenimentelor de profil.

La ediţia EUROTIER 2014, vor participa circa 2.350 de expozanţi din 51 de ţări.

Pe lângă dimensiunile sale impresionante, EUROTIER este și cea mai importantă platformă de inovații pe piața europeană și mondială pentru utilaje, instalații și inputuri agricole pentru creșterea profesională a animalelor, fapt confirmat de cele 270 de inovații prezentate de 156 expozanți din 19 țări. Cu acest prilej, o comisie independentă, formată din experţi internaţionali,incluzând și fermieri, a acordat 6 medalii de aur şi 15 medalii de argint „EuroTier-Innovation” pentru cele mai interesante inovaţii.

Un program de manifestări amplu, cu prezentări de animale în ring (Top Tier Treff), evenimente speciale și dezbateri pe teme privind creșterea, furajarea și sănătatea animalelor, va fi derulat zilnic de organizatorul expoziţiei EUROTIER -Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.), cu sprijinul Asociaţiei Europene a Crescătorilor de Porcine, Asociaţiei

Europene a Fermelor de Lactate și Clubului Crescătorilor de Păsări.

Totodată, Congresul anual al Asociaţiei Germane a Medicilor Veterinari (BPT) va avea loc aproape simultan cu EuroTier 2014, în Centrul de Conferinţe (CC) al Complexului expoziţional din Hanovra, iar o hală învecinată va găzdui expoziţia specializată în domeniul veterinar. În plus, în seara zilei de 13 noiembrie 2014, DLG şi BPT vor organiza forumul

„Sănătatea animalelor“, în același Centrul de Conferinţe (CC).

Un punct de atracție pentru această ediție a EUROTIER va fi dezbaterea referitoare la negocierile de liber schimb între UE –SUA și a implicațiilor pentru producția animală.Împreună cu EuroTier este organizată şi EnergyDecentral – expoziţia internaţională în domeniul energiei regenerabile.

Peste 350 de expozanți prezintă tehnologii inovatoare, de la producerea de energie electrică în rețeaua de alimentare, la depozitarea și distribuția consumului de energie.

Crescătorii de animale și specialiștii în zootehnie din România care sunt interesați de vizitarea EuroTier 2014 pot contacta DLG InterMarketing, reprezentantul în România al DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură), la telefon 021-317.12.26, 0722.633.639.

Citește și

Cmentariile sunt închise