Europarlamentarul Daniel Buda cere prelungirea termenului de folosire a fondurilor alocate pentru 2007-2013

7

buda_FBEuroparlamentarul daniel Buda a anunţat pe pagina personală de facebook că a cerut prelungirea termenului de folosire a  bugetului alocat pentru agricultură pentru perioada 2007-2013.

„Am solicitat să fie de acord cu cererea României de prelungire cu șase luni de zile a termenului de folosire a fondurilor pentru agricultură din bugetul alocat de UE pentru perioada 2007-2013, așa cum de altfel a fost solicitat și de Ministrul Agriculturii, acest lucru fiind absolut necesar pentru foarte mulți fermieri din România care din motive independente de voința lor nu au reușit să își finalizeze proiectele cu finanțare europeană începute.

Mesajul a fost realizat împreună cu europarlamentaru bulgar Vladimir Urutchev, deoarece și Bulgaria are aceleași dificultăți. „Mă bucur că și alte nouă state din Uniunea Europeană s-au exprimat deja oarecum în favoarea acestei prelungiri. Sper doar că hățișul birocratic de la nivelul Comisiei Europene, nu va fi o piedică în calea aprobării acestei cereri”, mai spune Daniel Buda.

Citește și

Cmentariile sunt închise