Euro Dog Show 2012: Cei mai scumpi câini din lume au venit în România (Poze)

58

Exemplare din rase canine rare şi valoroase s-au strâns la Romexpo, în acest weekend, la Euro Dog Show 2012.

Euro Dog Show 2012 s-a desfăşurat de vineri până duminică în Bucureşti, la eveniment participând câini din diverse rase pretenţioase, însoţiţi de stăpânii lor. Vorbim despre patrupede a căror îngrijire cere multă dăruire, timp, dar şi un buget considerabil.

 

Câinii au participat la expoziţii, concursuri şi probe de frumuseţe canină. Printre rasele care au fost prezente la ediţia de anul acesta a evenimentului se numără Australian Kelpie, American Akita, Afghan Hound, Australian Cattle Dog, Basenji, Basset Hound, Biewer, Bolognese, Border Terrier şi Braco Italiano.

Euro Dog Show 2012

Patrupedele sosite la Bucureşti alături de stăpânii lor provin din 52 de ţări, potrivit eurodogshow2012.ro – Norvegia, Egipt, Canada, China, Irlanda, Moldova, Marea Britanie, Cipru, Germania, Slovacia, Franţa, Estonia, Olanda, Polonia, Suedia şi Belarus.

Valorea unui astfel de câine poate depăşi 50.000 de euro, dar stăpânii au spus clar că nu sunt de vânzare. De exemplu, o femelă Dogo Canario, pe nume Pyrania, şi-a dublat valoarea după ce s-a clasat pe locul 2 în Europa, la un concurs de frumuseţe. Stăpânul ar putea primi pe ea 10.000 de euro.

Citește și

Cmentariile sunt închise